Welkom bij Beabeach

Beabeach is het pop up Beachvolleybalveld aan de Prinses Beatrixlaan in het Beatrixkwartier, Den Haag. Beabeach is tot stand gebracht door een samenwerking tussen de gemeente Den Haag, het Wijkberaad Bezuidenhout en Volleybalvereniging VOLEVO. Zolang het weer het toelaat is dit dé accommodatie voor een gezellig potje beachvolleybal in Bezuidenhout.

groepje aan het beachen

Er worden door VOLEVO diverse toernooien georganiseerd, maar je kan het veld ook reserveren voor een onderlinge krachtmeting. Gratis! Dus daag je vrienden, buren of collega’s uit!

Tijdens de toernooien en na afloop kan er gezellig een drankje worden genuttigd onder het genot van een muziekje.

Op deze site vind je alles wat nodig is om te kunnen beachvolleyballen.

Beabeach ligt in een pop-up park. Het park bevindt zich naast tramhalte Beatrixkwartier, op de hoek van de Prinses Beatrixlaan en de Prinses Marijkelaan in Den Haag.

Het park is op werkdagen tussen 9.00 uur en 21.00 uur open. Je kunt zelf dus gewoon volleyballen. Iemand die via deze website het veld gereserveerd heeft heeft voorrang. In het weekend is het park afgesloten. Je kunt er dan alleen op afspraak en tegen betaling beachvolleyballen via beach@volevo.nl.

Heb je nog vragen? Wil je een beachbal huren (€3,-/uur, borg €20,-) ? Neem dan gerust contact op met Rob (06-2393 5939).

banner 500 pix