Speel-o-theek Corona

De speelotheek is, vanwege de strengere regels van de overheid, tot nader bericht gesloten. Onze excuses voor het ongemak!
jullie kunnen hier mailen voor nadere info.

Team Speelotheek

In verband met COVID-19 willen wij u vragen om u te houden aan onderstaande voorschriften als u de Speel-o-theek bezoekt. Zo houden we het voor al onze bezoekers en vrijwilligers veilig!

Ontsmet uw handen bij binnenkomst en teken de lijst

Wij vragen al onze bezoekers om bij binnenkomst hun handen  te ontsmetten. Bij de ingang staat ontsmettingsmiddel. Ook willen we de volwassenen vragen om naam en telefoonnummer achter te laten, zodat we u eventueel kunnen bereiken.

Houdt anderhalve meter afstand

Net als op andere plekken, moeten volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar ook in de speel-o-theek 1,5 meter afstand van elkaar houden.

 Stel uw bezoek uit bij COVID-klachten

  • Heeft u of een van uw huisgenoten in de afgelopen twee weken COVID 19-gerelateerde klachten (hoesten, niezen, keelpijn, koorts) gehad?
  • Bent u of is een van uw huisgenoten in de afgelopen twee weken positief getest op COVID-19?
  • Bent of is een van uw huisgenoten in de afgelopen twee weken in een oranje land/gebied geweest?
  • Bent u of is een van uw huisgenoten in de afgelopen twee weken in contact geweest met iemand die positief is getest op COVID-19?

Dan willen we u vragen uw bezoek aan de speel-o-theek uit te stellen. Als de datum van geleende spullen verloopt, kunt u ons mailen (speelotheek@bezuidenhout.nl). Wij zullen de uitleendatum dan verlengen met twee weken.

Beperking aantal volwassenen

Om de 1,5-meter maatregel te kunnen handhaven, mogen er maximaal 6 volwassenen (inclusief de vrijwilligers van speel-o-theek) in de speel-o-theek aanwezig zijn. Kom dus met maximaal één volwassene met uw kind(eren) mee. Als er al meerdere mensen binnen zijn, kan het zijn dat we u vragen om even buiten te wachten.

Lever speelgoed schoon in

Het is nu extra belangrijk dat speelgoed schoon wordt ingeleverd.

 Volg de instructies van de vrijwilligers op

Onze vrijwilligers doen hun best om ervoor te zorgen dat iedereen veilig in de speel-o-theek kan zijn. Volg dus hun instructies op.